Обновљен тамни стан 1950-их у Тел Авиву

Дизајнер ентеријера Маиан Ис Схалом из Маиан Студио радио је са Мицхаелом Цхелла, још једним дизајнером, под вођством архитекте Амира Нивона из Навона о ажурирању овог двоспратног стана. Смештен у Тел Авиву у Израелу, зграда из 1950. године има 67 квадратних метара стамбеног простора, који је био подељен у многе мале собе без природног светла.

Стан је дизајниран са прозорима на предњој и задњој плочи, који су једини приступ за проток ваздуха око периметра. Да би се створио попречни проток, прозор је изграђен у центру кухиње, што омогућава ваздух у спаваћу собу. Прозор не помаже само циркулишући ваздух, већ даје светлост и пружа сјајан поглед на врт.

Унутрашњост скромне величине задржала је чистоћу, површине су биле бијеле боје како би се свуда рефлектовало свјетло. Ретко црне акценте и случајне детаље у помирљивим бојама.

Додатна спаваћа соба налази се иза стакленог зида са завјесама за приватност када је потребно. Могу се отворити како би природна свјетлост пролазила и дала унутрашњости већи осећај за простор.

Гледајте видео: Calling All Cars: A Child Shall Lead Them / Weather Clear Track Fast / Day Stakeout

Оставите Коментар