Лагано модерно ажурирање код куће у Сиднеју

Ова ужа кућа обичне зграде је стечена и побољшана лично од стране директора аустралијског архитектонског пројекта ЛАВА - Цхрис Боссе. Тиволи тераса, површине од сто десет квадратних метара, налази се у Аустралији, у историјском округу Сиднеј - Паддингтон.

Главни циљ ове трансформације је био мешање сензација од унутрашњег и спољашњег. Завршавајући, инспирујући мир и спокој, атмосфера у стилу средине прошлог века и модерно осветљење постављају карактер унутрашњости ове куће, чија ширина није ни више од четири метра дуж целе дужине.

Нови дрвени подови пролазе кроз кухињу, трпезарију и дневни боравак како би створили ефекат непрекидног простора, према архитектима. Дневна соба улази у двориште са клизним прозорима, а панели од пуног дрвета пружају хлад и осећај приватности.

Нова кухиња смјештена у срцу куће. Има кухињски оток по мери и бочни наслон за умиваоник који одражава светлост. Традиционална геометрија корака кухињских елемената, као што су фрижидер, пећница, ормарић и капуљача, изравнана је тако да је изглед био чврст и олакшан.

Архитекте су покушале максимално искористити простор, уз помоћ полица које се спуштају од пода до плафона у дневној трпезарији. Мала соба изнад пода претворена је у другу дневну собу.

(Информације које пружа ЛАВА, Фотографије Бретт Боардмана)

Гледајте видео: Henderson contemporary masterpiece with Stunning panoramic views

Оставите Коментар