Пентхоусе с фантастичним степеницама и запањујућом опремом од дрвета

Вади Пентхоусе настао је као последица обнове засебног дуплекс пентхауса у централном округу Бејрут, Вади Абу Јамил, који су израдили стручњаци Платау, а наручио је породица од четири. Почетни изглед био је изузетно неуспјешан, нарочито у смислу комуникације између два спрата. Да би било удобније, одлучено је уклонити међуслојно преклапање у централном дијелу пентхоусеа, чиме се та зона претвара у пространу дневну собу која служи као веза између ормара, спремишта, гардеробних соба и спаваћих соба које се налазе у непосредној близини.

Прилагођени уређаји у кућишту од челика и бакра, постављени под двоструке плафоне, доносе неопходан додир минимализма у унутрашњост ове просторије.

Овај скоро потпуно бели простор визуелно "загрева" дрвену декорацију зидова степеништа (који је, иначе, значајно проширен током реновирања). Лествица изнад пода је суспендована са плафона на челичним гредама.

Дрвена декорација зидова не може се назвати досадним: само погледајте како ове закривљене плоче заплете простор! Врата собе су "маскирана" и воде до свих врста просторија и магацина; Неке од њих су опремљене уграђеним осветљењем и челичним ручкама у облику лука.

Оставите Коментар