Плажа кућа с погледом на заљев

Беацхфронт Ресиденце Ј & Ц, који се налази један сат од Мелбурна (Аустралија), дизајнирали су стручњаци из Опен Студио Пти Лтд Архитектуре. Кућа је намењена брачном пару са псом, као и повременим гостима. Мали приобални град у којем се налази дворац, основан је 1920-их и сада је популарно место за опуштајући одмор. Одлучено је да се изгради двоспратна кућа на подножју како би се смањио рад на ископавању и задржао већину околне вегетације нетакнутим.

Структурно, кућа је гомила паралелепипеда - овај дизајн, који се у великој мери шири, пружа панорамски поглед на Западну луку, отварајући се са балкона.

На супротној страни, структура је такође опремљена са високим прозорима од пода до стропа. Спољашњи материјали и спољашња боја су одабрани на начин који ствара хармонију са природним пејзажом.

Кућа је подељена на три зоне: отворени и функционални дневни боравак на спрату, главна спаваћа соба и спаваће собе за госте на доњем спрату и пословни простор у центру.

Једноставан минималистички ентеријер је дизајниран у две боје - бели зидови су у контрасту са тамним, обојеним или воштаним дрвеним површинама (подови, оквири прозора, огњиште).

Гледајте видео: Apartmani Simović Stoliv

Оставите Коментар