Плажа кућа у Монтауку од стране Спаце Екплоратион

Нев Иорк Десигн Студио Спаце Екплоратион представља пројекат реконструкције троспратне куће у подјелу, који се налази у Монтауку (Њујорк). Ова кућа, у власништву младе породице, изграђена је на врху густо шумовите литице. Виндовс нуди поглед на Форт Понд и Форт Понд Баи. Не-тривијални распоред обухвата отворену кухињу и дневну собу која се налази на горњем спрату гдје чланови породице окупљају за дружење.

Предности главног стамбеног простора су велики прозор на стропу и клизна стаклена врата која испуњавају просторију природним светлом.

Уопштено говорећи, унутрашњост је направљена у неутралној палети боја, ојачана белим зидовима и подовима и допуњена намештајем од лаганих, топлих тонова дрвета. Беле површине нагло одражавају светлост, чинећи простор отвореним и прозрачним.

Намештај су купили власници куће током путовања у Европу, као иу Мароку и Централној Америци. Резултат је еклектичан ентеријер.

Једноставно дрво степениште, попут подних облога од дрвета, одражава неформалну естетику куће.

Оставите Коментар