Напуштена радионица претвара се у стамбену зграду

Ова напуштена зграда у источном Лондону, која је некада служила као тапетарска радионица, смештена је на малом површину од преко 50 квадратних метара, окружене куће су на три стране стегнуте. За оживљавање дотрајале зграде викторијанске доби узели су стручњаци архитектонског бироа Кирквуда МцЦартхија, који је бившу радионицу претворио у отворену стамбену зграду. Реконструкција објекта укључивала је ширење подрума и подизање нивоа крова. Заснован на малом простору куће, Дизајн студио Винклеи Ворксхоп развио је ентеријер заснован на концепту вертикалног зонирања са глатким прелазима из приватних подручја у заједничка подручја.

Опека зидова степеништа остављена је у оригиналном облику - поклон је историји зграде.

Удобан дневни боравак има приступ дворишту, кроз који довољно природног светла продире у малу собу.

Уласком у зграду, наћи ћете се у подјелу, испод нивоа који је приземље, изнад - собе становника.

На горњем спрату су главна спаваћа соба и купатило, које чине један отворени простор.

Балкон у спаваћој соби визуелно проширује просторију.

Фотографије пре реконструкције:

Гледајте видео: The Enormous Radio / Lovers, Villains and Fools / The Little Prince

Оставите Коментар