Прекривени стан у Њујорку постаје светло поткровље

ЦХУА су ангажовани да трансформишу 74 квадратних метара станова на нивоу од чврстих послијератних апартмана на Горњој страни Вест Манхаттан до свијетле и простране поткровља. Први корак био је уништавање две мале спаваће собе, које су почеле са уклањањем постојећих зидова спаваће собе и заменом их са клизним вратима од пода до плафона. Нова врата дозвољавају закупцу да промени простор по потреби из више приватних једнособних станова до двоструког за све породичну породицу.

Чувајући палету боја једноставним у мат црном, ораховом, белом и дубоко плавом, дизајнери пружају конзистенцију која ствара осећај кохезије. Сви кухињски апарати су маскирани иза прилагођеног ораховог стола. Пултови, плочице и горњи ормари израђени су од 100% рециклираног композитног материјала (папирних влакана и нафтне смоле), док су подови израђени од брушеног брушеног бисера.

Да би визуелно проширио унутрашњост, кухиња гладно пролази у дневну собу, максимизирајући природно светло.

За додатно складиштење су развијене појачане полице и рађање врата на тераси.

У купатилу су се користиле црне светиљке како би се уклопили у спа центар.

Гледајте видео: The Great Gildersleeve: The First Cold Snap / Appointed Water Commissioner / First Day on the Job

Оставите Коментар