Функционалан стан за младог пара из Сао Паула

Дизајн ентеријера овог стана у Сао Паулу (Бразил) развили су стручњаци Метамоорфосе Студио на захтев младог пара који је желео да стекне вишенаменско становање. У главној соби најзанимљивији детаљи је дрвена "преграда" која формира "хармонику" која скрива додатни животни простор, ау исто време служи за комбиновање или одвајање функционалних области. Када је преграда затворена, приказ приказује геометријски узорак који се прекрива на његовој површини, што чини унутрашњост мало интересантнијом.

Са друге стране преграда налази се простор за рекреацију; ту је и врата у спаваћу собу, за коју је одлучено да се направи одвојено од остатка стана.

Када се преклопи, партиција заузима мало простора. Као резултат, главна стамбена површина остаје велика и отворена.

Од свих функционалних површина - дневног боравка, кухиње и трпезарије - налази се логгиа, која, истезање целе дужине стана, служи као додатни животни простор.

Логгиа се такође користи као угодан простор за гледање телевизије.

Гледајте видео: DIY School Supplies! 12 Weird Back to School Hacks!

Оставите Коментар