Модерна адаптација у послератном стану

Дизајнери из "Биллинкофф Арцхитецтуре" примили су наређење пару који је желео да промени своју кућу величине 7000 м2. за мање становање. Њихов избор пао је на стан у послијератној градњи Манхаттана са двије спаваће собе, међутим, имали су неке притужбе у унутрашњост. Када сам први пут срео стан, био сам импресиониран не са пријатним - било је у згради од бијеле опеке саграђене 1960. године и имала прилично оскудну завршну обраду. Једина ствар која је привукла купце била је могућност додавања терасе на укупну површину стана.

Раније је пажња посвећена детаљима у дому пара и жељели су да задрже исти приступ приликом поправљања новог стана, али не би требало да копира претходни ентеријер. Требало је модеран урбанистички дизајн који би био погодан за породичне састанке и имао би довољно простора за складиштење.

Важно за власнике стана је било очување колекције предмета умјетности које су сакупљале током година и уписати их у нови ентеријер. За остатак имовине, били су спремни на компромис.

Дневни боравак је окружен уграђеним ормарићем висине 106 цм, што обезбеђује довољно простора за постављање уметничких предмета који се такође могу поставити у нише.

Тапецирана клупа уграђена у зид је додатно место за смештај гостију.

Тераса је изграђена да прошири стамбени простор. Тако да је прелазак из једне зоне у другу био неприметан, клизна врата су демонтирана, а плафон и под су изравнани. Уграђени прекривач за шатор и две кожне фотеље Полтрона Фрау савршено допуњују област.

У малом осамљеном делу је кауч на мери, а на супротној страни налази се телевизор од 65 инча. Још неколико полица је и рај за декоративне елементе.

Карактеристична карактеристика унутрашњости је дрвена облога - топла нијанса ораха и светлосни тон за контраст. Такође, у боји су црни челик и тамно сиви кварц.

Гледајте видео: Wealth and Power in America: Social Class, Income Distribution, Finance and the American Dream

Оставите Коментар